Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regn och tårar bara


tårar från ovan

Se regnet
som små kristaller seglandes från himlavalvet

Se mina kinder – som hos ett barn
smyckade med dess glitter

Se mina ögon
glänsa vackert i förtvivlan

Se regnet
i de vemodigaste av stunder.




Fri vers av felicia berg
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-20 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia berg
felicia berg