Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterkärlek

Snön faller vit
vit som din lögn.
Din överlevnadslögn
ditt enda hopp till egoism.
En lögn för kärlekens skull
en lögn för den svages kärlek.

Men för mig var lögnen svart
svart som vinternatten.
Mörk som decembers midnattstimme
frostande som januaris vindar.
Så kall och så vek
så mörk som djupet i ditt rubbade hjärta.




Fri vers av felicia berg
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-22 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia berg
felicia berg