Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur vackert det är att vara kär. man blir bunden till personen för man längtar ständigt efter dennes närvaro.


min vackra älskling

Jag har aldrig förr sett ditt ansikte så här klart
de små detaljer som jag dyrkar så högt.

Och aldrig förr har jag upplevt denna värme i dina händer
den som så virilt får mig i lågor.

Din blick har aldrig varit så ändlöst djup
ta mig med dit!

Dina armar fängslar mig som en ros i sina taggar
jag är en fri fågel i en bur av sammet.
Jag kan slå mig ut, koden är mig inte okänd
men jag vill inte leva i den grymma värld
som rusar utanför dina galler.




Fri vers av felicia berg
Läst 600 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-20 21:19



Bookmark and Share


  Hanna Carlsson
du skriver så fint! ärligt på nåt sätt
2010-05-24

  LassO
känns igen
2010-05-20

    Nicklas VIP
Riktigt vackert om underbar kärlek!
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

felicia berg
felicia berg