Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
elden så förtrollande och lugnande


ELDEN

Att se in i elden, se hur det gnistrar
se hur lågorna flammor och flämtar

Sitta vid brasan, se in i elden, det
väcker drömmer och längtan

Längtan efter en hand, som håller
min hand, smeker min kind

En längtan som är fri, fri från att
känna utan förskap, i eldens lågor
kan jag se mig själv, för den jag är

Eldens förtrollande lågor

Vattnets lugn

Solen som ger glädje

Tre ting, som ger mig
tro, hopp, om ännu
en morgondag



anits 20 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-20 23:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön
2010-05-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint. Känner värmen från elden. =)
2010-05-21

  Catharina Edin VIP
Elden ja, det är en underbart fantastisk företeelse, hälsar 'pyromanen'! ☺
(älskar att elda, skulle gärna bränna ner ett tomt hus)
2010-05-21

  Elaine.S VIP
En värme kan ge längtan efter annan värme, dina ord bär på så mycket längtan.

Tyckte speciellt mycket om slutet, det kändes mäktigt

"Eldens förtrollande lågor

Vattnets lugn

Solen som ger glädje

Tre ting, som ger mig
tro, hopp, om ännu
en morgondag"
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP