Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvel

Minnen
av liv
bryter fram
virvlar runt
likt löven på marken

Sekvenser
av händelser
etsar sig fast
och framkallar
känslor

Minnena styr
formar
påverkar vardagen
om de inte förlamar
kanske de ger mening
och berikar


AA




Fri vers av AA VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-22 00:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Måste skriva att denna är bra !!
2010-05-24

  Aftonvännen
en dikt om något man skulle vilja läsa en dikt om

som ett skelett där organ kan sättas på rätt nummer
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP