Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Skrivandet
formulerandet av tankar
kring varandets
alla aspekter
är befriande

en skärva
av det som är jag
sprids i rymden

Ord som upplevs
som viktiga
kanske
berörande
skapar mening
eller likgiltighet

Det är inte jag som avgör detta
det är mottagaren

Möjligheten
att skriva orden
inger en känsla av
frihet
och den friheten
ska vi slå vakt om

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-24 00:46



Bookmark and Share


  Anna*
Håller med dig om det fullkomligt!
Det är en resa som poet och läsare gör tillsammans med delvis olika upplevelser =0) Det är jättehäftigt!
2010-05-26

  mare VIP
Mycket bra, applåderar !!
2010-05-24

    Bodil Sandberg
absolut ska vi det - jättefint och görbra skriftat!!!
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP