Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en känsla

 

Själsförmögenheter,
undanstoppade eller dolda
tillgångar
ska grävas fram,
hackas upp
och delas ut som troféer
till de bättre vetande.

Deras triumfatoriska skrik
studsar plågsamt
i alla gångar de grävt.

Efter varje:
”Vi visste det!”
rasar ännu en hålighet in,
i brist på det stöd
som kunde fått rikedomen att växa.

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-24 08:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En besvikelse? Stöd behöver vi, inte raserande.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke