Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeflykt


Natten håller mig vaken.
Mina dagar är trista och grå.
Önskar jag låg här naken,
med en trevlig man ovanpå.

Då skulle vi trivsamt språka.
Om Livet och Det som sen är.
Sen skiljs vi utan att bråka.
Och han är mig så innerligt kär.




Bunden vers av Stardust VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP