Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnen !

Ironi är inget jag hörde

Plötsligt så slog den med hundra miljoner slag

Du min bror: var inte den samme

Fjärran från ditt forna jag, ett fragment av vad som varit

Ett argument i frustration när du borde vetat bättre

Du saknas mig, den person som bor i dig just nu är mig främmande

Hoppas du hittar hem igen

Just nu är du försvunnen i ödets ironi
du borde vara lycklig

Sanningen sätter dig fri ...vi ses älskade bror




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-24 12:41



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Berörs av dina rader som innehåller både saknad efter den person din bror var och sorg över den han är idag. Att uppleva att någon man tycker om blir så förändrad gör ont inom. Även om man inte kan göra så mycket åt situationen så får man försöka finnas där så gott det går.
2010-05-25

  anits VIP
Berörande vackert
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin