Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenmilaliv!

I Tusentals mil rusar jag vidare

Frammåt mot mitt mål

Rör min kropp i takt med världens puls

Kommer snart runt och åter igen

Själens speglar blänker i ljumna sommarkvällar

Detta är mitt Tusenlivaliv!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-24 12:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert, dina ord berör
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin