Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfödelsen

Nu är tid att älska
Snart står jorden grön igen
På ett ögonblick öppnades världens hjärta
Jag ligger med örat lutat mot gräset
Hör hur livet pulserar
Det sipprade vårblod ur marken i natt

Flykten har börjat
Så springer vi vårens barn
Mot grönare marker.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin