Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svaghet

jag har alltid trott att det varit okej
att fälla hinkvis med tårar
sålänge man inte vet varför

för då är lösningarna alltid noll


men när jag känner bördan som tynger dina axlar
och ser dina torra kinder
så känns det inte längre okej

bara vekt




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-24 17:37



Bookmark and Share


    vemod
den här hade verkligen en riktig poäng och det är det svårt att lyckas med, bra!
2010-05-24

  Aftonvännen
överraskande slut och klickande språk :)

ja

du har verkligen rätt :(
2010-05-24

  Louisedottern
oj, vilken tung insikt.
Tack för läsningen
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra