Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för att jag kanske slutat älska dig

Det ligger snö på marken och jag tänker att det är för att dölja det blodbad som skett här inatt.




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-19 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra