Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att jag är vacker

men jag ska visa dig mitt fula hjärta




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-09 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra