Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Gabrielle för 5 år sedan

Nybliven 13 åring och tror att du är hur stor som helst. Att du vet allt, kan allt, klarar allt. Ser det bästa i alla och bryr dig minst om dig själv.

Sluta lyssna på dem i korridoren, sluta höra deras glåpord i huvudet varje gång du ser dig själv i spegeln. Det spelar ingen roll vad du tror, men du är värd så himla mycket mer.

Sluta hata dina föräldrar. Sluta tro att du hatar dom, för det gör du inte. Du är bara malplacerad, virrig, arg utan anledning och mitt i en rivig tonårsångest. Sluta tro att det är något fel på dig för att du äter medicin, sluta vältra dig i självhat och ilska. Sluta söka dig till de människor som gör dig mest illa, de kommer inte ändra på sig. Tro mig, det har de ännu inte gjort.

Men sluta aldrig våga, om än i det dolda. Sluta aldrig skriva, sluta aldrig vilja. Jag vet att du inte gör det, men jag älskar dig och hoppas att du tar hand om dig. Det gjorde inte jag.




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-13 17:04



Bookmark and Share


  Nanna X
välskrivet och klartänkt!
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra