Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelse -

På vilken sida står du?
Blöt jord, orent hav
Grå himmel, olycklig mor

När hade du tänkt kravla upp?
En sekund, en minut
En timme, en dag, senare

Vad söker du?
Torr jord, klart hav
Blå himmel, hedervärd far

När förlorade du?
En vecka, en månad
Ett år, ett årtionde, sedan


Anta mig att älska dig
"Hej älskling, är dimman här?
Har den redan dragit förbi?"

(Ge mig något för att jag har älskat dig.)

"Hej älskling
Kärleken är sällsynt
Har den redan kommit?"
Ge mig något för att jag har älskat dig

Anta mig att älska dig




Fri vers av aconseguir
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir