Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är i nattstilla


det är i nattstilla min upplevelse är

hur nära
hur nära

gryningen alltid är i våra händer
vi behöver
endast
endast
sträcka oss upp på tå

först
stå

helt stilla

vaggauppleva

var är hälskålar
var är tåblommor

var är
bron
valvbåge
bågar

det var en gång en siarbro

bäck porlar
under bro

svarsbro
svarandebro

lyssna
lyssna
vaggastillaro

segel andas
havsströmmar

finna uppleva balansbåge

det är i nattstilla min upplevelse är

hur nära
hur nära

skymningen alltid är i våra händer

vi behöver endast sänka oss ned i hälskål

i nattstilla är skymning nära gryning
är gryning nära skymning

det enda

det enda
vi behöver göra

är att sträcka oss upp på tå
sträcka händer med

vidga
sära fingrars kronblad

uppleva stjärnor tändas i fingertoppar

fingerljus strålar i nattstilla

sänk dig ned i hälskålar
upplev fingerljusen
fylla dig

balansbåge
balanserande gång

så vad är skymning vad är gryning för dig
andas med dem så nära är de alltid i hennes nattfamn




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-24 20:55



Bookmark and Share


  Anna*
Berörande vackert!
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser