Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt

Det här är mitt rum
rum för eftertanke
återhämtning
för att samla kraft
men också för att skaka av
dagen
vars skärvor
samlas
katalogiseras
i minnenas bibliotek

I vilken jag är både bibliotekarie
och låntagare
somt lånas ut
annat låses in
för att kanske någon gång
plockas fram

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-25 23:51



Bookmark and Share


  Anna*
Samma tema jag själv använt många gånger ... biblioteket ... bra!
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP