Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


TIDVATTEN


Hon är som
tidvatten
hon kommer
och går
ändrar skepnad
i natten
vid stranden
där jag står

Hon tar och
hon ger
mina ögon
önskar att
de förstod
vad de ser

men hon sköljer
över mig
i hetta
och drar
sig tillbaka
i svalka

som ebb
och flod




Fri vers av SeXara
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-26 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara