Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ger mej

tyst surrar dom

runt mitt huvud


vill mitt blod

min hud

mitt hjärta



jag viftar

utan precision



vill inte ha dom här

inte nu

inte just som solen

börjat lysa lite starkare



bort med dom!

tänker jag



fastän jag vet


att dom kommer


surra kring mitt huvud


hela sommaren






Fri vers av annabelle
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle