Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inget alls, inget alls

-

Solsidan av månen bländar i skenet från en matt yta

Blöta kinder i en stekande öken av sprudlande växtlighet

Varma vindar från norr smeker med sig en doft av ingenting

Mellan två ekar sitter en stående älva utan vingar som slår

Inuti där känner den sig utanför

En isande känsla av värme sprider sig till en punkt

Hjärtat är en finurlig köttklump till muskel...




Fri vers (Fri form) av Sergej
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej