Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag hände det


MIN NYCKEL

Jag har aldrig förlagt mina nycklar

Men idag hände det

Jag visste att jag låst altandörren

Men var hade jag lagt nyckeln?

Jag letade och letade

Ingenstans fanns nyckeln

En tid att passa hade jag

Till slut beslöt jag mig

För att ta reservnyckeln

Den andra nyckeln

Måste ju finnas inom mina fyra väggar

Så jag låste ytterdörren med reservnyckeln

Åkte i väg hann i tid till mitt besök på
vårdcentralen

Innan jag åkte hem, passade jag på
att handla

När jag kom hem, bar jag in mina varor

Tänkte på nyckeln

Glömde bort den

Så sökte jag en bok i bokhyllan

Vad var det som låg där?

Jo, nyckeln till min lägenhet

Vad hade gjort?

Varför hade jag lagt nyckeln där?

Det minns jag inte, huvudsaken att
den kom till rätta




anits 27 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-28 00:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Guds omsorg i detaljer.
Han har hjälpt mig/oss många gånger att hitta borttappade föremål.
2010-05-28

  Lars Hedlin
Igenkännande....
2010-05-28

  Eva Helene VIP
Jag tycker du har varit duktig som inte förrän nu förlagt någon nyckel. Jag har varit nyckelletare ett tag . . .
2010-05-28

  Catharina Edin VIP
Det finns en första gång för allting.
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP