Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamna livet!

Försöker omfamna livet
andas ta det första klivet

Som ett vilset barn
strubblar och famlar jag fram

I hela mitt liv har jag älskat
sett det goda i alla

Jag vill inte ge upp,vill fortsätta älska
jag vill fortsätta hjälpa

Lite värme i den kalla kvällen
omtanken jag kan ge

Något som skänker mig ro och lite frid

Måste födas på nytt igen
varje dag varje minut

Ta första steget omfamna livet!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-28 09:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart ljuvliga rader
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin