Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Via bonuskorten kartlägger företag sina kunder för att kunna rikta sin reklam.


Vägd och mätt

Hallå, konsumenten, du ska inspekteras,
bli totalitärt ett objekt att noteras:
Vad har du för trosor, vad bär du för skägg,
spiller du i det, när du äter ägg
och torkar du bort det med Skin Tonic Softer?

Och rinner din näsa? Hur satt är figuren?
När allt registrerats, så har du sen turen
att få en personmätt och riktad reklam.
Kvävs du sen långsamt i köptvångets ram,
så lär man ock´mäta din ångestsvetts dofter.




Bunden vers av Gertie Lux
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-29 19:01



Bookmark and Share


  Vildkärlek
haha fyndig =)
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Gertie Lux