Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjungom!

Sjungom studenten
och konfirmation,
sjungom momenten
av absolution!
Sjungom buketten
som hänges om halsen,
sjungom pamfletten
på Eldarevalsen!
Sjungom vår natt
och fornstora dar,
sjungom för att
vår framtid är kvar!
Sjungom dess bloss!
Sjung ock för oss,
som har skrattat vårt skratt
och är eländigt svaga i tron!




Bunden vers (Rim) av Gertie Lux
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-02 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gertie Lux