Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årsringarna

ett avmätt skratt följer

på ett missöde

tystnaden ligger

tätt inpå den mörkgröna

skogen

instängd

borttransporterad.


för att smälta järnet

krävs er vassaste egg;

meter för meter, topp

för topp

faller,

gör gömsle till

skjutbana
ifrån höjden sett


springer över nyblivet fält

saknar

en plats

önskar årsringarna osynliga
igen




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-29 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon