Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enkla

Att det enkla ska vara så svårt
var vi en befinner oss i livet
behöver vi sammanhang
struktur och bekräftelse

I vårt samhällsbygge
finns människor
utanför det vi tar för givet

Hur skall dessa tas in
i gemenskapen

Om vi inte löser detta
får vi en massa
som vänder samhället ryggen
skapar sin tro och sina ideal

Vart tog tanken vägen om ett samhälle för folket

Det enkla
har blivit något komplicerat
devisen är
att var och en är sin egen lyckas smed

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-29 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP