Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4.30 am

Utyttja mig till max
jag ger dig tillåtelse
att ta mig som du vill
ha mig som du vill
Bara du håller mig sällskap genom natten
så jag slipper möta gryningen ensam




Fri vers av RedBedroom
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedBedroom