Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfyllor och falska partier

Jag önskar jag kunde gömma undan
paniken jag känner
jag önskar att rastlösheten försvinner
jag vill slippa dumma kärleksfyllor på
sena lördagskvällar som aldrig blir
något mer än engångsförteelser
Jag vill slippa jobbet som jag en gång
älskade och som jag ännu gör
i alla fall lite grann
jag vill slippa se alla falska partier som
utspelas framför mig
Jag vill bara hitte hem.... ännu en gång...




Fri vers av RedBedroom
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 20:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla politiska partier är falska.

Om man kan fuska i schack vet jag inte.
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

RedBedroom