Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlöst

Marken vibrerar under mina fötter
spricker och försvinner under mig
Jag faller och faller
viftar med armarna och försöker få tag i något att hålla fast i
Lönlöst
Jag faller så hårt att luften går ur mig
Handlöst
Hjärtat slår så hårt att jag tror att det
ska explodera
Kan inte tänka klart längre
och allt som existerar när jag faller
är du
Jag föll för dig och det fanns inget jag kunde göra för att hindra det
Jag kunde inte dämpa fallet
inte ens litegrann
Och nu står vi här
det här är du, och jag...
Här och nu.




Fri vers av RedBedroom
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-03-29 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedBedroom