Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma stad

Säg mig inte att jag sprungit förgäves

över folktomma torg,
tvärs igenom svältfödda kontinenter och
överlevt ideologier
hundraåriga
drömmar
- skådat de raserade husen
slutit en cirkel
hunnit ifatt mitt ideal
stannat i växten
i samma gamla stad




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon