Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tungt ibland

-

Skadade du mig så djupt att jag aldrig ska kunna känna igen?

Israels mur är inget jämfört med den kring mitt hjärta

Kommer det alltid att vara apati , nu då och sen

Jag klarar inte av mer smärta




Tryckte du ner mig så hårt att att jag aldrig ska kunna lita på någon igen?

Jag är förberedd, förväntar mig svek

För allt glider undan, jag är lurad som en pingstvän

Allt blir surrealistiskt, det är som en lek







Förråde du allt som har med kärlek att göra så att jag aldrig ska kunna älska igen?

.......Ja?.......




Fri vers av Sergej
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-30 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej