Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i natten


MITT LJUS

Trots att allt många gånger
känns mörkt, tungt och svårt

Finns inom mig ett ljus, ett ljus
som talar till mig om en bättre
värld

Ett ljus jag så gärna vill ta till vara
låt mina mina händer hålla i penseln

Måla världens ljus, det som jag har
inom mig,det som jag känt funnits
där i djupet av min själ

Ett ljus så betydelsefullt, det ljus
ingen ser, ett ljus som ger världen
liv

Kristus ljus




anits 31 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 23:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart
2010-06-12

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackra rader. =)
2010-06-01

  poetryGirl
så sann!
2010-06-01

  Eva Helene VIP
"Måla världens ljus", ja det gör du här genom dina ord. Och illustrerar med en vacker bild.
2010-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Det är det ljus som övervunnit mörkret.
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP