Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka (doft)...

 

ett fönster på glänt

pussar i nackgropens veck

gulmåran doftar


en värmande omfamning

som ger oss kärlekens doft

 

(c) tk.

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-01 00:30



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
då får gulmåran att dofta i mitt arbetsrum - känner mig lugnare och mjukare - tack för din viskande tanka
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra