Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reaktion


 

 

Stänger ned,
klampar iväg,
alla föresatser
kastar sig skräckslaget
ur vägen.

Abonnenten kan inte nås för tillfället.

Det är bäst så.

Underhållsarbete pågår.

Observera.
Sortera.
Kännas vid.

Acceptera.

Komma igen.

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-01 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke