Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epoker

Vart tog åren vägen
nyss tog man studenten
och sjöng om den ljusnande framtid
allt var ett oskrivet blad

När detta nedtecknas
står mina barn vid samma punkt och är på väg
att rita sina kartor
och blickar mot horisonten
med samma förhoppningar om en ljusnande framtid

Frasen tål att upprepas
för det sista man ska ge upp
är hoppet om en framtid

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-01 22:36



Bookmark and Share


  Anna*
Jo, förra året stod min äldsta på balkongen och sjöng för fulla muggar iklädd studentmössa och med stort plakat ... åren går så fort ...
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP