Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konster att ge någon korgen


Eftertryck


Nej, jag vill inte
följa med hem till dig,
sitta i din soffa
och dricka te
och låtsas bli förlägen
när du lägger
armen om mig
Jag vill hellre
uppdatera min status
på Facebook,
spela Tetris,
zappa på TV:n,
mangla min lakan,
byta kökshanddukar,
lämna min barn
på dagis imorgon,
tapetsera om min garderob,
fila mina hälar,
plocka navelludd
städa min källare,
läsa Dostojevskij
på hebreiska,
skriva insändare
i Kamratposten,
se på målarfärg
som torkar




Fri vers av Erik W
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-02 10:21



Bookmark and Share


  Karl den store
Shit, vad hårt! Må jag aldrig få korgen på sådant vis. Men underhållande läsning :)
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W