Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur En blå bok


Konspiration


Hon gav mig det andra leendet,
det falska,
det som smakar jord
och låter som hundar i viadukter
Och vi tog knivarna
i våra händer
och stack dem
precis under huden
så långt
att vi inte kan sluta blöda

Och vi förstår allt,
vi vet
att smärta är ett högre tillstånd,
att skada
är att älska
Som en kyss på avstånd
bara kan överbryggas
av det rena blodet

Så vi skadar varandra,
vi stänger in oss
i vår kärlek och smärta




Fri vers av Erik W
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-21 15:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett lätt tveeggat svärd
att läsas i omväxlande
ljus såväl som mörker
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W