Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur En blå bok Werner Heisenberg, tysk fysiker, känd för sin osäkerhetsprincip och för att han ledde Tysklands atombombsprogram


Heisenbergs dröm


Ingenting är längre säkert,
ingeting kan finnas
Bara två tillstånd
samtidiga och åtskilda
På en och samma gång
död och levande,
stilla och i rörelse,
kropp och energi,
fred och atombomb




Fri vers av Erik W
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-21 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W