Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homo simplicus


Jag är en idiot,
en mycket lågt stående människa,
homo simplicus
En sådan
som bekräftar sin identitet
med:
jag lever
alltså finns jag
Jag är en sådan
som borde få
sitt existensberättigande indraget,
någon borde ha aborterat mig
redan som spermie,
någon borde tryckt på delete
så fort de såg
den första koden,
någon borde ha gjort mig
till ett groddjur
Men inte en sådan
som ungmör och prinsessor kysser
för att få sig en prins
Någon har redan försökt
och jag förblev en idiot




Fri vers av Erik W
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-21 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W