Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att straffa människor

Att straffa människor
för deras okunnighet
och oförmåga att leva

är ett trubbigt verktyg
att frälsa världen

så befäster man endast
sin egen överlägsenhet

den som är vis
förstår skillnaden




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-04 15:46



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag tror diktaren besitter den visheten, annars hade hon inte kunnat formulera detta så bra.
2010-06-04

  stenen/ Yv Ericsson
verkligen helt otroligt bra! jag förstår hur du tänker...
2010-06-04

  Aftonvännen
sant

det tror jag beror på att man ser sina egna brister

i andra, och ger sig på dem där
2010-06-04

  walborg
Otroligt bra och genomtänkt text!
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP