Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila nu min själ


Vila nu min själ

i tysta natten


miljontals stjärnor

har väntat på dej


Vila min själ

du trötte vän


så äntligen

får du vaggas till ro


morgondagen

väntar






Fri vers av annabelle
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-04 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle