Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ville så mycket



jag ville ta hela världen i min famn

jag ville hav av svarta tulpaner


jag ville flyga högt och lågt

i de djupaste vatten


jag ville omfamna allt levande

och plocka hav av tulpaner


till dej

och dej

och dej


men hela världen rymdes ej





så nu öppnar jag försiktigt


min famn



till dej, som lyssnar



och vill




mej




Fri vers av annabelle
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-05 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle