Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut!

Slut!

Nu börjar livet, kanske...

Känslan försvinner som en droppe vatten som försvinner i ett stort hav efter att ha kämpat för att hålla sig tillbaka.

Minnen som för evigt kommer finnas har satt sig i mitt huvud och kommer nog aldrig att försvinna även om jag så vill.

Det här måste vara slutet... lite skönt faktiskt men det gör ont.

Tiden läker alla sår

säger de men jag är skeptisk den här gången men samtidigt hoppas jag att det funkar så.

Slut!




Fri vers av Bigz
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-05 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bigz