Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

Trycker mot huvudet.
Kan inte komma ut.

Trycker mot kroppen.
Svårt att komma ut.

Trycker mot bröstet.
Den vill komma ut.

Trycker mot själen.
Det gör ont.

Trycker mot hjärtat.
Jag gråter.

//65




Fri vers av Bigz
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-02 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bigz