Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kall sommarkväll

Inte nöjd
med allt som finns omkring mig

Ser ner
på allt som finns omkring mig

Frihet
är något som jag inte är van vid

Rutiner
är något jag behöver

Ett bloss
behövs innan jag lägger mig

Minnen
behövs inte, för det finns bara dåliga minnen kvar

Blunda
och försvinn i luften som röken när jag blåser ut efter att ha tagit mitt sista bloss

Frihet
är något som jag inte är van vid




Fri vers av Bigz
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-14 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bigz