Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

Känslan av att du fanns

känslan av din kropp emot min

känslan av dina läppar

känslan av dina fingrar mot min kropp

känslan av att se in i dina ögon och försvinna

känslan av att hålla i din hand

känslan av att hålla om dig

känslan av att älska dig tills jag dör

saknar jag




Fri vers av Bigz
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-19 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bigz