Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
färgerna vill alltid komplettera varandra...


färgerna

Orange

rött och gult

och florentinska sjalar

med bladornament i lime


gult

rött och orange

och ett stråk av purpur

smyckar jag

min uteplats med



för här under himlen

bygger jag mitt bo

av sammet

och vindens ljumma smek


Rött

orange och gult

och ett stänk chockrosa

lite galet

för då blir jag glad


tror jag

för jag hör till dom som

tror att färger har en

uppiggande effekt

ja läkande rentav


Så rött gult och orange

låt lysa omkring mej


som komplement


till allt det blå

som ännu andas

inom




Fri vers av annabelle
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-05 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle