Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskling på katthemmet, Cittra


Jag önskar jag kunde ge dig ett hem

Jag önskar att jag kunde ge dig ett hem
ett hem med kärlek och lek
Där du inte behöver gömma dig
eller vara rädd
men hemma vandrar katter
som gladiatorer
vars tassar döljer glänsande klor
och tänder som visas som hot
Jag önskar att det inte var så
annars skulle jag ta hand om dig
ett hem där du kan stanna
min Cittra




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-05 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten