Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strimma har borrat sig in

Jag har förlorat mig i
i ett ljus

de små knappnålarna
till pupiller har
låtit intrycken slippa
igenom
en strimma har borrat sig in

ett bud från förgängligheten,
lyder: "Jag kommer inte tillbaka"

ur skogens djup kommer ljuset
före vågen som bär på din röst
en strimma har borrat sig in

ett bud från förtroligheten,
lyder: "Här vill jag stanna kvar"

stannar upp, skådar rakt
in i det djupblåa
en strimma har tagit sig långt,
långt bort

ett bud från det innerliga:
"Så ser jag dig djupt i ögonen"




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-05 22:59



Bookmark and Share


  firefire
fint! gillar stämningen i denna fina dikt!
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon